###message

Your experience with the fresh fruit and vegetable juices

If you like any of the stories, feel free to vote for it. It will only take a few seconds, and it will be nice feedback for the author. Thank you!

Dr. Walker, sirova prehrana

Prije 8 g. kupila sam Green Star Elite, a sve poucena pricom dr. Walkera, i naravno potaknuta bolescu u obitelji. Odmah sam i sebe ukljucila u sokove i najvise sam cijedila mrkvu i spinat, svaki dan 1/2 l po osobi, naravno i uz druge vocne vrste, ali ovaj je bio primaran. Nakon par mjeseci zdravstveno stanje moje kceri se bitno mijenja na bolje, uz pojacani imunitet za obje, a rezulati izvana koje je okolina primjetila i komentirala, su nevjerojatni, cista bijela koza bez bora, kosa bez sijedih, sjajna, ukratko pomlađivanje iznutra, vidljivo izvana, a kada se pomlađujete znaci da ozdravljate. Radila sam kolonoskopiju, crijeva su mi cista, sjajna, roze boje, bez polipa, izraslica, ičega 👏🏻. Preporucujem svima sokove, uz sirovu prehranu, stvarno djeluje iscjeljujuce na tijelo, um, dusu, jer pozitivnu i živu energiju dobivate, a organi se ne umaraju prerađujuci je. LP svima 🤗
prikazati cijelu priču sakriti cijelu priču
Autor: ANITA

Juicing Green for a better Life

I first encountered cold pressed juices back in 2009 and I can safely say that it completely changed my life. It changed my energy - it changed my diet - it changed my physical and mental health. To put it shortly - I have never felt so good in my life - and my skin never glowed so much. I went through a few cold pressing juicers - and finally I decided to go for the one that was always recommended as the best - GreenStar. I am looking forwarrd to many more years of longevity - energy and well-being, as I know that cold pressed Green Juices are one of the key ingredients for the "Fountain of Youth"
prikazati cijelu priču sakriti cijelu priču
Autor: Vanja

Angel

Već se bliži godinu dana otkako sam završio sa šećerom preko 30 u bolnici, no svaka bolest je dar koja me promjenila na bolje :) Imao sam sreće pa sam kasnije saznao za metode Dr. Richarda Schulza te sam nabavio sokovnik za 1000kn koji nije radio, kad sam vidio da netko prodaje rabljeni Angel prodali smo naš kombi te uzeli mobitel na pretplatu i zamjenili sve za Angel 7500 te uzeli pripravke od Schulza u Srbiji.. napunili dvoja kolica s vrhom eko voća i povrća te krenuli jucati :) Nakon tri dana u pravilu više nema potrebe za inzulinom kako se gušterača rastereti hrane koja nas zakiseljuje, a i ne rasipamo energiju na probavi, već unisosimo samo hranu nama raspoloživu za izgradnju organizma bez opterećivanja na probavu do 80% naše energije. Naravno u svemu tome su bitne naše emocije, um, duh i tjelo kao cijelna. Jer uz mir bi ponekad i jedna jedinica inzulina bila previše, a nemir i 9 premalo, uz istu prehranu UH i kretanje. Angelom smo bili fascinirani koliko je izvukao iz mrkve te ostalog. A najdraži nam je bio sok od grejpa i naranđa. Juicali smo i naš starinski prabakin češnjak koji uzgajamo po pokoljenju :) nakon par mjeseci morali smo se vratiti poslu i zemlji te prodati sokovnik kako bi mogli financijski nastaviti dalje.. nakon tri mjeseca bez inzulina imao sam još 4-5 faza bez njega po tjedan dva. Sada je opet došla već skoro zima i krećem ponovno na čišćenje u želji da ostanem na sirovoj prehrani, te da se više ne bodem inzulinom, a još malo pa će ga i nestati jer sam na zadnjim penkalama a po nove ne namjeravam ići za sebe, osim da ih poklonim nekome. Jer znam da je u sirovoj prehrani spas i zdravlje, te me kuhano više ne ispunjuje kao nekad. Sada bi uzeli Sana sokovnik kako bi mogli kasnije i sa nastavkom za ulje raditi pahuljice od naše heljde s mljekom od naše konoplje :D te namaze , ulja i sve ostale čari koje pruža, te nam djeluje puno jednostavniji za čišćenje. Uskoro prodajemo opet kombi pa do Božića kupujemo i Sanu s ekstraktorom za ulje :) Super je što ima staklenu posudu i inox posudu, što bi svaki sokovnik trebao imati, jer posude brzo nagrize sok, GO Sana, and plastic Go away xD
prikazati cijelu priču sakriti cijelu priču
Autor: Matija
10
Procjena priča je završila za ovo razdoblje
Pobjednik za mjesec studeni2020, Čestitam!

Oskar

Mama je imala visoki tlak i počela je piti sokove, prije Oskara imali smo drugi centrifugalni sokovnik koji nije davao puno soka od povrća. Dakle mama je krenula samo sa pićem sokova bez druge hrane i imala je niski tlak a i kilaža je padala samo tako izgledala je kao manekenka . Polako smo i mi počeli piti sokove i uvidjeli da joj se nismo smjeli smijati kad bi rekla da ju sok zasiti, s obzirom da je pila svaka tri sata sokove.Pa smo i mi počeli malo više razmišljati o sokovima i sirovoj hrani. Sokovnik se pokvario mama je počela jesti našu kuhanu i pečenu hranu, a ja sam ostala trudna i rodila, dobila novčiće od grada Zagreba i odlučila kupiti Oskara kako bi svojoj bebici radila sokić. Oskar radi tako da voće preša što je bitno.I moja bebica sada pije sok od mrkve i jabuke i sok od naranče.Ja sam pila kombinaciju za prehladu mrkva krastavci i cikla lice mi se začuđujuće očistilo , krastavci su skupi pa sam prestala kupovati i piti tu kombinaciju ali za one koji imaju para navalite.A danas moj otac ima upalu pa svi skupa pijemo mrkvu sa par jabuka.I šta nam se desi potrgan sokovnik panika , tko je to učinio? Ti si? Svako svakoga optužuje! I našli smo krivca ja , ali mama plaća ceh i tako naručili dio koji nam je potrgan.A što se zapravo desilo, ja sam zadnja radila sok međutim nisam ga odmah oprala i tako stajalo sutra pa prekosutra i ne znamo još točno tko je prao i pokidao neće da prizna ali prihvaćam svoju krivicu jer da sam ja oprala odmah do ovoga ne bi došlo.Lijepi pozdrav svima i preporučujem da se primite sokova i žive hrane bez kuhanja i pečenja isplati se u svakom pogledu.
prikazati cijelu priču sakriti cijelu priču
Autor: Gabrijela

R2D2

Stigao nam je dostavom mali robot za pripremanje zdravih napitaka. Sladak je, laganog i ugodnog je zvuka vrti i cijedi. Cijela obitelj je angažirana u pripremanju voća i povrća za cijeđenje. Svaki član obitelji traži novi recept i pravi slagalice zdrave prehrane. Hvala ti R2, ti ujedinjuješ obitelj u radosti zajedničkog rada i užitka pijenja svježih sokova. R2 potiče niz korisnik izbora brige o zdravlju i vitalnosti te psihofizičkoj kondiciji. R2 je odan pratilac zdravih navika. Nabavite i vi već danas svoj R2, ne možete pogriješiti.;)
prikazati cijelu priču sakriti cijelu priču
Autor: Marija
48
Procjena priča je završila za ovo razdoblje
Pobjednik za mjesec travanj2016, Čestitam!

Glasajte za ovu priču.

Autor:
Zatvori prozor
Ukupan broj 7 priče