sso
###message

Tko smo

Tko smo mi?


Zanima nas sve u vezi ceđenja i svježih sokova. Radimo maksimalno da bi ste imali dovoljno informacija i ukoliko odlučite da pripremate svježe sokove, pomoćićemo Vam u svakom slučaju. Nije bitno da li cedite na ručnom sokovniku ili nekom koji ste kupili u prodavnici elektro aparata - tu smo za Vas.

Svima nam je poznat osjećaj kad se odlučimo za kupovinu nečega - pregledavamo stotine informacija, tražimo iskustva od kupaca i nikako da budem bliže cilju. Nakon čitanja raznih superlativa o pojedinim proizvodima počinjemo sumnjati da li je taj proizvod sa druge planete. Neki prodavci su sposobni da Vam ponude brda i dolina samo da kupite kod njih. To od nas neočekujte. Ako ste odlučili da kupite kvalitetan sokovnik, potrudićemo se da Vam pomognemo u odabiru . Ako sumnjate u njegovo korišćenje, radije odložite kupovinu. Bila bi to uzaludna investicija ako aparat stoji negde u ormaru ili hvata prašinu na polici...

O tome se radi! Nećemo komunicirati sa Vama kao sa kupcem već kao sa partnerom jer imamo zajedničku ideju - povremeno cediti svjež sok i tako doprineti našem tijelu malo zdravlja.

Da bi ste imali bolji pregled, neprestano pripremamo nove recenzije, testove, poređenja sokovnika. Trudimo se rezultate prikazati realno i bez uljepšavanja. Ukratko takva je realnost i odluka je samo na Vama.

Počeli smo se interesovati za sokovnike još 1992. godine kada je u svetu vladao legendarni sokovnik Champion iz SAD. Iako se ovaj sokovnik i dalje prodaje u gotovo ne izmenjenom stanju, dosta se toga promenilo u ovoj oblasti. Na tržištu se pojavilo puno sokovnika - neki bolji, drugi gori. Mnogi su već zaboravljeni. Naša ponuda se neprestano menja jer samo tako možemo biti aktuelni. Stalno tražimo nove sokovnike i upoređujemo njihov kvalitet, količinu soka...

Naš cilj je ohrabriti Vas da počnete cijediti i da otkrijete fantastičan ukus svježeg soka. Usput ćete tijelu dati ono što traži. Jer što se bolje osećamo, to je naš život ljepši.


Svi koji djeluju pod markom EUJUICERS.COM imaju zajednička misiju: da s svojim znanjem i iskustvom služimo vama, našim klijentima, da vam nudimo najbolje sokovnike i druge aparate za pripremu zdrave hrane, optimalno prilagođene vašim individualnim potrebama i očekivanjima.


Nadamo se, da ćemo putem ove internet stranice ostvariti svoju misiju, i da ćete pronaći proizvode koji će pomoći vašem izvrsnom zdravlju, i vašem životu dodati nešto izvanredno. Izvrstan okus, zdravi sok!


Mi volimo ono što radimo i vjerujemo, da to radimo najbolje što je moguće.


Bez obzira na to kako cijedite sok, ručno ili s sokovnikom iz najbliže prodavaonice električnih uređaja, zapamtite, da smo ovdje za vas.


Svi znamo osjećaj zbunjenosti kad čitamo preglede sokovnika i ocjene na internetu. Ponekad stječemo osjećaj, da neki uređaji dolaze ravno s neba. Neki prodavači nude nam čuda i tvrde, da su njihovi aparati najbolji. Ljudi po prirodi ne žele biti zbunjeni, stoga tražimo neovisno mišljenje i ocjene kupaca. To je upravo ono što smo učinili za vas, zahvaljujući našem neovisnom pristupu. Naš odnos s klijentima nije klasični odnos tvrtke prema klijentu, nego je prijateljski.


Na ovim stranicama naći ćete mnoge preglede sokovnika, koje mi ne prodajemo na tržištu, ali smo ih testirali za vas. Zahvaljujući našoj strasti za zdravom prehranom i cijeđenjem sokova, možete dobiti cjelovitu sliku i sve informacije, da vas ne bi prevarili prodavači čuda.

Iz onoga što smo započeli s poznatim i legendarnim sokovnikom Champion 1992. godine, u svijetu sokovnika mnoge stvari su se promijenile. Na tržištu se pojavilo puno novih uređaja. Neki od njih su bili dobri i oni su se zadržati, a drugi su zaboravljeni tako brzo, čim su se pojavili. Naša ponuda se stalno mijenja, jer smo stalno u potrazi za novim sokovnicima i uspoređujemo ih s drugima.


Naš cilj je, da vas potičemo, da baš Vas za računalum, da započnete s cijeđenjem soka radi vašega zdravlja. Kada se osjećate dobro, vaš život će postati bolji. Znamo, da cijeđenje soka promijeni život, jer ovaj posao radimo već godinama.

Lijepo je ako si stručnjak za određeno područje i možeš nuditi korisne savjete.

Naše prednosti

15-dnevno ogledno testiranje

U slučaju, da aparat nije upravo ono što ste tražili, nudimo vam mogućnost zamjene drugim. Pri tom bit će nam zadovoljstvo, da vam pomognemo pronaći odgovarajući aparat. Nakon 15 dana testiranja, nudimo vam, ukoliko niste u potpunosti zadovoljni, jamstvo na vraćanje novca... bez pitanja.


Zajamčeno najniže cijene

Jeste li pronašli povoljnu ponudu? Recite nam i mi ćemo vam dati još bolju cijenu. Jedini uvjet je, da aparat bude na lageru i spreman za prijevoz, tako da je jasno, da uređaj može dobiti. Ne konkuriramo za cijene aparata, koji nisu na lageru, ne mogu se dobaviti ili su ponuđeni na aukciji.


Ekspresna dostava do vaših vrata

Aparate dostavljamo po cijeloj Europi. U zemljama u kojima smo partneri, dostava se obavlja besplatno. Za ostale zemlje u kojima nemamo partnera, posjetite odjeljak 5, gdje ćete naći informacije glede plaćanja i isporuke. Ako ste zainteresirani za naše uređaje, molimo vas, da nam se obratite, recite nam svoju adresu i koji aparat želite naručiti.


Pomoć preko telefona i e-pošte

U koliko trebate bilo koji savjet, ili se želite konzultirati s nama, molimo vas, da nas obavijestite. Mi smo ovdje za vas, da s vama podijelimo naša iskustva. Kontaktirajte nas putem kontaktnog obrasca, koji se nalazi ispod ili e-pošte: hr@eujuicers.com, ili mobitela +386 (0)41 380 805.


Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Kontaktni obrazac

EUJUICERS, s.r.o.

Šalviová 5042/2,

945 01 Komárno

Slovenska republika

MB: 50 016 571

PDV: 2120149603