Doista "postavi i zaboravi" sokovnik. Samo napunite spremnik od 2 litre sastojcima, pokrenite sokovnik i krenite. Vakuumsko skladištenje će vaš sok održati svježim i hranjivim do 3 dana.
Samopunjenje i samorezanje
Zašto puniti i rezati svaki komad proizvoda ručno kada sokovnik to može učiniti umjesto vas? Samo napunite veliki automatski spremnik od 2 litre svojim omiljenim proizvodima, uključite sokovnik i otiđite. Sustav s dvije oštrice sortira, reže i ubacuje proizvode u sokovnik, ostavljajući vam vremena za druge stvari. Okrugla rupa u poklopcu omogućuje dodavanje drugih sastojaka bez otvaranja poklopca.
Vakuumsko skladištenje
Sana 878 uključuje našu vakuumsku posudu za sok od 1500 ml. Održavajte svoj sok svježim i ukusnim bez gubitka hranjivih tvari oksidacijom do 3 dana. Samo kliknite na poklopac i pomoću priložene pumpe uklonite zrak iz spremnika. Ako slijedite režim od 500 ml soka od celera dnevno, možete napraviti sok za danas, a zatim vakuumski zatvoriti dovoljno soka za sljedeća tri dana. Zašto cijediti sok svaki dan kada to možete činiti samo dva puta tjedno? U poklopac je ugrađen praktičan kalendar, tako da ćete znati koliko dugo čuvati sok.
Posuda za pulpu od nehrđajućeg čelika
Umjetničko djelo samo po sebi, naš polirani spremnik za pulpu od nehrđajućeg čelika također je praktičan. Prvo, ima puno veći kapacitet od malih plastičnih spremnika za pulpu koji dolaze s drugim sokovnicima. To znači da se nećete vratiti sokovniku kada bude gotov i vidjeti da je posuda za pulpu prepuna i da se pulpa rasipa po pultu. Drugo, ako želite sačuvati pulpu za stvari kao što su muffini, kolači ili dehidrirani kolačići, nehrđajući čelik za hranu je najbolji način da to učinite.
Uključujući tri priloga
Većina okomitih sokovnika sadrži samo jedno sito. S tri uključena nastavka, Sana 878 blista svojom svestranošću.
Fino cjedilo za cijeđenje soka: Koristi se za postizanje najvećeg prinosa soka za većinu voća i povrća. Stotine mikroperforacija u cjedilu od nehrđajućeg čelika osiguravaju optimalnu količinu sile cijeđenja, što rezultira najčišćim sokom.
Sito za grubo cijeđenje: Za mekše voće kao što su ananas, bobičasto voće i mekane jabuke koje se mogu začepiti u situ za fino cijeđenje, grubo sito ima veće rupe za manji pritisak i glatko cijeđenje. Također je idealan ako volite mesnatiji sok.
Sorbet Top: Napravite bogati desert miješanjem smrznutih banana s bobicama, mangom, tropskim voćem i drugim. Od smrznutih breskvi pripremite glatki sorbet od breskvi. Obradite bobičasto voće kako biste dobili ukusan smrznuti led. Mogućnosti su beskrajne.